Neem contact op

(0316) 285 115

info@pabg.nl

Op werkdagen: 09.00 tot 17:00 uur

Parallelweg 36,
6922 HR Duiven

Sponsoring GABA IJsbaan Duiven 2019-2020

GABA IJsbaan Duiven weer geopend!


Vanaf 6 december 2019 tot en met 5 januari 2020 kan iedereen weer dagelijks genieten van vele uren ijspret op De GABA IJsbaan Duiven. Inmiddels een begrip in de regio Liemers (en omstreken natuurlijk)!

Ook dit jaar ondersteunt Pensioenadvies Bureau Gerritsen GABA IJsbaan met dit geweldige initiatief. Daarom ziet u ons reclamebord samen met alle andere sponsoren langs de schaatsroute.
Pensioenadvies_Bureau_Gerritsen_IJsbaan_Duiven-GABA
Om ons gemakkelijk terug te vinden gebruiken wij voortaan een geheel nieuw websiteadres:


Doelstelling 


De Gaba IJsbaan Duiven wordt georganiseerd door de Stichting Winterevenementen Duiven.

Eventuele opbrengsten uit de activiteiten van de stichting komen volledig ten gunste van voornamelijk lokale goede doelen. De stichting kent geen betaalde medewerkers en vaart volledig op vrijwilligers.

Het meest belangrijke goede doel zijn Liemerse minimagezinnen die ieder jaar een gevarieerd kerstpakket in ontvangst mogen nemen. Deze minimagezinnen zijn afkomstig uit de gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar. De pakketten bieden de gezinnen de mogelijkheid om in de feestelijke december ook wat extra’s te doen voor het gezin. De reacties die de organisatie jaarlijks krijgt van deze gezinnen zijn hartverwarmend en stimuleren om hiermee door te gaan. 

Veel schaatsplezier toegewenst!


Kom naar Duiven en bezoek de GABA IJsbaan!

Meer informatie nodig? Bezoek:


Hier leest u de openingstijden, locatie en het laatste nieuws, foto's en nog veel meer.

Wij wensen iedereen veel schaatsplezier. En vergeet geen bezoek te brengen aan het gezellige paviljoen voor een hapje en een drankje.Terug naar overzicht

Deel deze pagina